شکلات مارس کیلویی که موجب افزایش هوش در جنین می شود

نزدیک به 100 سال پس از اینکه اسپانیایی ها با شکلات مارس کیلویی آشنا شدند، نوشیدنی مورد علاقه ساکنان دنیای جدید، راز تولید آن را برای خود نگه داشتند. در همان سال‌هایی که شکسپیر آخرین نمایش‌نامه‌های خود را نوشت، خوزه د آکوستا مبلغ و الهی‌دان در مورد کاکائو از لیما، پرو نوشت: «این کاکائو در میان هندی‌ها بسیار مورد احترام است که یکی از غنی‌ترین و بزرگ‌ترین ترددهای نیو است. اسپانیا.”

شکلات به جریان اصلی تبدیل می شود

پس از یک قرن، اسپانیا انحصار خود را در بازار شکلات اروپا از دست داد. در اواسط دهه 1600، نوشیدنی ساخته شده از لوبیا قهوه ای در فرانسه محبوبیت گسترده ای پیدا کرد. این غذا به عنوان یک غذای لذیذ و سلامت بخش مورد ستایش ثروتمندان قرار گرفت. یک فرانسوی مبتکر اولین فروشگاه شکلات داغ را در لندن افتتاح کرد و در دهه 1700، این “خانه های شکلاتی” یک منظره رایج در انگلستان بود.

در قرن هجدهم، همه کشورها، از انگلستان تا اتریش، از میوه درخت کاکائو شیرینی تولید می کردند. در این مدت، معرفی ماشین بخار مکانیزه آسیاب دانه کاکائو، کاهش هزینه های تولید و مقرون به صرفه ساختن شکلات برای همه.

شکلات

از کیک شکلاتی آلمانی گرفته تا کاکائو سوئیسی، امروزه مردم در سراسر جهان از شکلات در هزاران شکل مختلف لذت می برند و سالانه بیش از 3 میلیون تن دانه کاکائو مصرف می کنند. در طول تکامل خود، یک چیز ثابت باقی مانده است – شکلات هرگز از طرفداران مشتاق افرادی که عاشق “غذای خدایان” هستند، کم نداشته است.

کشاورزان اغلب دانش محدودی از تکنیک‌های کشاورزی مدرن و مهارت‌های مدیریت مزرعه و همچنین دسترسی محدود به منابع مالی دارند که امکان خرید مواد اولیه و مواد کاشت با کیفیت را فراهم می‌کند. چالش‌های دیگری که مانع بهره‌وری می‌شوند عبارتند از: درختان پیری که تولید غلاف کاکائو را پشت سر گذاشته‌اند، کاهش حاصلخیزی خاک و آفات و بیماری‌هایی که به درختان کاکائو حمله می‌کنند.

درصد قیمت جهانی که کشاورزان دریافت می کنند به طور قابل توجهی در مناطق مختلف متفاوت است. این به دلیل تعدادی از عوامل، از جمله، محیط نظارتی، دسترسی به اطلاعات بازار، استفاده از فروش فردی در مقابل استفاده از قدرت خرید گروهی، درک الزامات کیفیت کاکائو است. و هزینه های حمل و نقل

آفات و بیماری

در هر سه منطقه اصلی در حال رشد، تخمین زده می شود که 30-40٪ از محصول به دلیل آفات و بیماری ها از بین می رود.

نگرانی های زیست محیطی

سطح حاصلخیزی خاک با گذشت زمان کاهش می یابد. بهبود بهره وری از طریق کمپوست و استفاده از کود باعث جوان سازی زمین های کاکائو می شود. ترویج تکنیک های زراعت جنگلی، برای حفظ تنوع درختان سایه دار، محصولات غذایی، کاکائو و سایر محصولات نقدی، مزارع مولد، سالم و پایدار را برای جوامع کاکائو کار تشویق می کند.