این یکی از محبوب ترین نوشیدنی هایی است که در مناطقی مصرف می شود که مردم نیازهای اجتماعی خود را با قهوه کنیا خانه ای که از زمان عثمانی ادامه داشته است، برآورده می کنند.
اگرچه زمان دم کردن قهوه فیلتر شما با توجه به مقدار قهوه ای که تهیه می کنید متفاوت است، 600 میلی لیتر قهوه فیلتر که دارای دو فنجان است، تقریباً در عرض 7 تا 8 دقیقه آماده می شود. اگر دستگاه قهوه فیلتری شما عملکرد عطری دارد، ممکن است استفاده از عملکرد کمی بیشتر طول بکشد زیرا این عملکرد دم کردن را کند می کند.
اگر قهوه فیلتر شما هنگام نوشیدن آن پسماند ناخوشایندی در کام شما باقی می گذارد، به این معنی است که آن را ریزتر از آنچه که باید آسیاب کرده اید. ضخیم کردن آسیاب این مشکل را حل می کند. در حالت مخالف، یعنی اگر آسیاب خیلی درشت باشد، طعمی که از قهوه میگیرید این بار ملایمتر از طعمی است که میخواهید.
عملکرد فیلتر کاغذی فیلتر کاملاً بالاست، ذرات قهوه را به هیچ وجه احساس نخواهید کرد.
هیچ باقیمانده ای در ته فنجان شما وجود ندارد. در فیلتر فلزی، قطعات کوچکی که از سوراخ های فیلتر خارج می شوند باعث می شوند رسوب را هم در داخل و هم در ته فنجان احساس کنید.
فیلتر کاغذی بیشتر روغن های ناخواسته را نیز فیلتر می کند، اما متاسفانه روغن ها را نمی توان در فیلتر فلزی فیلتر کرد. اگر بگویید کدام یک بهتر است، کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد. هر طعمی که به نظر شما خوب باشد بهترین است.
از گفتن این جمله نترسید: “آیا عنوانی مانند این وجود دارد، اما ساختار لیوان یا فنجانی که می نوشید تا طعمی را که از قهوه فیلتر می گیرید افزایش دهد یکی از عوامل مهم است.” مخصوصاً فنجان یا ماگ چینی که در دست گرفتن راحت است و با نزدیکتر شدن به لب نازکتر میشود، لذت قهوه را افزایش میدهد