پودر کاری زرد

یک ادویه محبوب در آشپزی هندی، این دستور پودر کاری زرد به راحتی به تنهایی درست می شود و بسیار خوشمزه تر از هر ترکیب از پیش ساخته شده ای است! تمام شدن یک ادویه خاص زمانی که در وسط یک دستور غذا هستید می تواند واقعاً مشکل ساز باشد، به همین دلیل است که همیشه عالی است که بدانید چگونه جایگزین کامل خود را درست کنید !

ادویه ها را روی بشقاب سفید مات اندازه گرفتم تا پودر کاری زرد خانگی من را با هم ترکیب کنم.
ترکیبی عالی از ادویه ها در این پودر کاری زرد خانگی خوش طعم ترکیب می شود!

پودر کاری زرد به غذای شما رنگ و طعم شگفت انگیزی می دهد!

از غذاهای هندی گرفته تا تایلندی، پودر کاری زرد یک غذای اصلی است ، پس چه اتفاقی می‌افتد وقتی در وسط یک دستور غذا تمام می‌شوید؟ بدون زمانی که عجله کنید و بیشتر بخرید، می‌توانید پودر کاری زرد شگفت‌انگیزی را درست در خانه با ادویه‌های موجود در انباری خودتان درست کنید!

تعریف واقعی پودر کاری “مخلوطی از ادویه جات ریز آسیاب شده” است، مانند مواردی که ما در این دستور غذا استفاده می کنیم! پودر کاری درست یا غلط وجود ندارد، زیرا مانند بسیاری از غذاهای سنتی، هر کسی برداشت خود را از آن دارد!

دستور غذای من از چند ادویه سنتی تشکیل شده است که در بسیاری از کاری های زرد استفاده می شود. در حالی که زردچوبه برای رنگ بسیار مهم است، هر ادویه ای طعم منحصر به فرد خود را اضافه می کند!

  • 2 قاشق چای خوری زیره – می توانید از دانه های زیره آسیاب شده یا کامل استفاده کنید، اما به یاد داشته باشید، باید دانه ها را آسیاب کنید. اگر از کامل استفاده می کنید، برشته کردن دانه ها از قبل طعم بیشتری به ادویه می دهد.
  • 1 قاشق چای خوری گشنیز – مانند زیره، می توانید از دانه های آسیاب شده یا کامل استفاده کنید، اما باید آنها را به صورت پودر درآورید.
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده – این ادویه همان ادویه ای است که رنگ طلایی را می دهد، مهم است اما اگر دم دستی ندارید، می توانید از جایگزین استفاده کنید.
  • ¼ قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده – یا یک جایگزین زنجبیل در مقدار کمی.
  • ¼ قاشق چای خوری هل – برای طعم ایده آل بهتر است جایگزین ادویه ها نشود، اما در اینجا چند جایگزین هل وجود دارد.
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سفید آسیاب شده – می توانید از فلفل سیاه نیز استفاده کنید.
  • ¼ قاشق چای خوری خردل خشک – اگر همان چیزی است که در دست دارید، می توانید مقدار مساوی دانه خردل را آسیاب کنید.

 

خواص پودر کاری , رستوران های ایرانی

  • ¼ قاشق چای خوری دارچین – فقط کمی برای طعم دادن.
  • ¼ قاشق چای خوری جوز هندی – به جای جوز هندی می توانید از گرز یا فلفل دلمه ای استفاده کنید.
  • ¼ قاشق چای خوری میخک آسیاب شده – طعمی خاص و تند می افزاید. مطمئن شوید که در اندازه گیری های خود دقیق هستید!
  • هر غذای کاین و نمک 1 پیمانه – هر غذا نیاز به نمک و کمی لگد دارد، کمی کاین آن لگد را می دهد، اما ترکیب را تند نمی کند!