کاشت کشمش درجه یک تاکستان در مریخ

چهار روش اصلی برای تولید کشمش درجه یک تاکستان وجود دارد که شامل روش‌های طبیعی، آب‌گیری، سینی پیوسته و روش‌های خشک شده روی تاک است.

محبوب ترین آنها روش طبیعی است که به تفصیل توضیح داده خواهد شد. مراحل اساسی در تولید کشمش طبیعی شامل برداشت، فرآوری و بسته بندی است.

در حالی که بخش کوچکی از کشمش با آبگیری مکانیکی انگور تهیه می شود، اکثریت آن از طریق خشک کردن آفتاب تولید می شود.

اولین قدم برای تولید کشمش خوب، کشت انگور با کیفیت در تاکستان هاست. کشاورزی انگور یک تعهد در تمام طول سال است و شامل اعمال هرس، آبیاری، کود دهی و کنترل آفات است.

بیشتر کارهای انجام شده در این تاکستان ها هنوز با دست انجام می شود. هرس شامل حذف بخش هایی از درخت انگور برای کنترل الگوی رشد آن است.

این مزایای یکسان کردن کیفیت انگور در سرتاسر تاکستان، آسان‌تر کردن سایر کارهای کشاورزی و کاهش هزینه‌ها را دارد. این معمولاً زمانی انجام می شود که انگورها بین دسامبر و مارس خواب هستند.

آبیاری در طول تابستان در حالی که انگورها در حال رشد هستند انجام می شود تا منبع آب مداوم در خاک تاکستان حفظ شود. در حالی که کود در همه تاکستان ها مورد نیاز نیست، برخی از انگورها به خوبی به استفاده از کودهای مبتنی بر نیتروژن و روی پاسخ می دهند. کود دهی معمولاً در فصل رشد تابستان انجام می شود.

کشمش
تاکستان ها مستعد ابتلا به بیماری های مختلف و حمله حشرات هستند، بنابراین کنترل این عوامل بسیار مهم است. برای کنترل کنه ها و سایر حشرات از عوامل شیمیایی و بیولوژیکی استفاده می شود.

گرد و غبار گوگرد برای جلوگیری از رشد کپک و سایر قارچ ها استفاده می شود. از آنجایی که این ترکیبات می توانند بر کیفیت کلی انگور تأثیر بگذارند، سعی می شود میزان مصرف آن به حداقل برسد

از اواخر اوت شروع می شود و تا سپتامبر ادامه می یابد، انگور برداشت می شود. در این نقطه از سال آنها در شیرینی مطلوب خود هستند. خوشه های انگور توسط کارگران مزرعه به صورت دستی چیده می شوند و روی سینی های کاغذی قرار می گیرند که بین ردیف های انگور روی زمین قرار می گیرند.

برای ایجاد سطح مناسب برای سینی ها، خاک بین ردیف ها را صاف می کنند.
بسته به آب و هوا، انگورها به مدت دو تا چهار هفته در سینی ها خشک می شوند. در این مدت رطوبت انگور از 75 درصد به زیر 15 درصد کاهش می یابد و رنگ میوه به بنفش مایل به قهوه ای تغییر می کند.

در شب، سینی ها به منظور به حداقل رساندن تجمع ماسه و محافظت در برابر هجوم شب پره کشمش، رول می شوند. سینی های کاغذ با ترکیبی تعبیه شده اند که حشراتی را که می توانند در هنگام خشک شدن به انگور آسیب برسانند، از بین می برد. پس از خشک شدن میوه، سینی های کاغذی دور کشمش ها حلقه می شوند تا یک بسته تشکیل شود. رول ها قبل از انتقال با کامیون به کارخانه فرآوری در جعبه ها یا سطل ها جمع آوری و ذخیره می شوند.

وقتی رول‌های میوه به کارخانه تولید می‌رسند، روی صفحه‌های سیمی خالی می‌شوند و تکان داده می‌شوند تا کثیفی و سایر زباله‌های ناخواسته از بین بروند.

آنها همچنین بازرسی می شوند تا اطمینان حاصل شود که مشخصات آنها از قبل تعیین شده است. در ایالات متحده، کشمش خشک شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده بازرسی می شود تا اطمینان حاصل شود که تمام قوانین غذایی ایالتی و فدرال رعایت می شود.

برای ارزیابی محموله از عواملی مانند رطوبت، رنگ و طعم استفاده می شود. بر اساس کیفیت، کشمش ها به عنوان استاندارد یا غیر استاندارد درجه بندی می شوند. فقط کشمش درجه بندی شده استاندارد را می توان بلافاصله استفاده کرد.
این که آیا مقداری از میوه برای فرآوری بعدی ذخیره می شود یا به خطوط تولید منتقل می شود یا خیر، بر اساس نیاز سازنده تعیین می شود.

اگر کشمش ها برای ذخیره سازی جابجا شوند، آن ها را در خارج از گیاه در محوطه های نگهداری موقت چیده می کنند. این محفظه ها با ورق های پلی اتیلن متصل به قاب های چوبی ساخته شده اند.

آنها به اندازه کافی سفت ساخته شده اند تا گازهای بخور را که به طور دوره ای برای مهار رشد حشرات اعمال می شود، نگه دارند. گازهای متیل بروماید و فسفین مواد بخور اولیه هستند.

انگور خشک شده از سطل های نگهداری به کارخانه فرآوری منتقل می شود. در اینجا آنها روی خط نقاله تخلیه می شوند و به صورت مکانیکی اصلاح می شوند. شن و ماسه باقیمانده و سایر زباله ها ابتدا با کشیدن کشمش ها روی یک صفحه توری ریز در حالی که هوا روی آنها دمیده می شود، پاک می شوند.

میوه نارس توسط دستگاه های مکنده حذف می شود. سپس کشمش ها را با تکان دادن از ساقه دسته جدا می کنند. ساقه های کلاهک روی هر کشمش با عبور از دو سطح مخروطی چرخان جدا می شوند. در صورت وجود دانه در کشمش به صورت مکانیکی حذف می شود.

هنگامی که تمام این مراحل پردازش به پایان رسید، کشمش ها از طریق یک سری صفحه مشبک اجرا می شوند تا آنها را بر اساس اندازه مرتب کنند.
در این مرحله کشمش را می توان در بسته بندی های مختلفی قرار داد. اندازه این ظروف از ظروف کوچک مقوایی نیم اونس برای مصرف فردی تا ظروف 1100 پوندی (499.4 کیلوگرم) برای مصارف صنعتی متغیر است. هر بسته از طریق فلزیاب ها اجرا می شود تا ذرات فلزی ناخواسته را تشخیص دهند و سپس وزن مناسب را بررسی می کنند.