پودر کاری یک ماده ضروری در غذاهای کاری است و معمولا از ترکیبی از ادویه جات ترشی جات از جمله زردچوبه، زیره، گشنیز، شنبلیله و فلفل تهیه می شود. تغذیه پودر کاری را می توان با تجزیه و تحلیل این مواد تعیین کرد که برخی از آنها به ویژه زردچوبه دارای مزایای سلامتی هستند.
کاری را خواهید یافت که در همه جا در غذاهای هند شرقی وجود دارد. کاری در کشورهای دیگری مانند فرانسه، تایلند، ژاپن، جامائیکا و مراکش نیز دیده می شود (هر کدام با برداشت منحصر به فرد خود). اما کاری بیشتر از پودر کاری تجاری وجود دارد، زیرا مخلوط ها می توانند در ادویه های مورد استفاده متفاوت باشند. علاوه بر این، می توانید دانه های خردل، دارچین، هل، میخک، جوز هندی، دانه فلفل و برگ بو را در مخلوط کاری پیدا کنید. پودر کاری می تواند از ملایم تا گرم متغیر باشد.
- بیشتر بخوانید: قیمت پودر انجیر خشک
عوارض جانبی پودر کاری
در حالی که جنبه های مثبت پودر کاری و اجزای آن بیشتر شناخته شده است، برخی از عوارض جانبی پودر کاری وجود دارد که بیشتر از پودر زردچوبه منشا می گیرند. مؤسسه ملی بهداشت خاطرنشان می کند که زردچوبه به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می شود، اما به طور بالقوه می تواند مشکلاتی را در صورت مصرف در دوزهای زیاد ایجاد کند.
به عنوان مثال، مروری که توسط Foods Journal در اکتبر 2017 منتشر شد، نشان داد که برخی از افراد که مقادیر بسیار زیادی زردچوبه مصرف کرده بودند، اسهال، سردرد و بثورات پوستی را تجربه کردند. برخی دیگر که دوزهای بالای کورکومین را طی چند ماه مصرف کردند، حالت تهوع و اسهال را گزارش کردند.
مرکز سرطان مموریال اسلون کترینگ از مصرف زردچوبه در موارد زیر توصیه می کند:
- وارفارین یا سایر داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنید. زردچوبه ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.
- شما در حال مصرف داروهای شیمی درمانی هستید. زردچوبه در آزمایشات آزمایشگاهی از عملکرد این داروها علیه سلول های سرطان سینه جلوگیری می کند.
- شما در حال مصرف تاکرولیموس، یک سرکوب کننده سیستم ایمنی هستید. مکملهای کورکومین سطوح پلاسمایی تاکرولیموس را افزایش میدهند و ممکن است عوارض جانبی را افزایش دهند.
- مشکلات گوارشی دارید یا بیشتر در معرض خطر سنگ کلیه هستید. بیماران باید قبل از مصرف زیاد زردچوبه با پزشک خود مشورت کنند.
- بیشتر بخوانید: قیمت پودر زیره سبز
فواید پودر کاری برای سلامتی
انجمن قلب آمریکا (AHA) بر مزایای تغذیه پودر کاری به عنوان وسیله ای برای طعم دادن به وعده های غذایی بدون افزودن نمک زیاد تمرکز می کند به این معنی که به اندازه ای خوش طعم است که می توانید نمک را در یک غذا به طور کامل کاهش دهید یا حذف کنید. AHA توصیه میکند که «سطح متوسط سدیم» در منابع غذایی میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته، دو عامل اصلی مرگ و میر در جهان را تا حد زیادی کاهش دهد.
- بیشتر بخوانید: قیمت پودر فلفل قرمز
علاوه بر این، ترکیبات فردی پودر کاری دارای مزایای سلامتی خاصی هستند. پودر زردچوبه در طب سنتی به خوبی تثبیت شده است، با کاربردهای دارویی مختلف از جمله به عنوان ضماد برای درد عضلات، در نوشیدنی که بعد از زایمان به زنان داده می شود و به عنوان خمیر برای کمک به بهبود زخم ها.
- بیشتر بخوانید: قیمت پودر سوخاری