پودر کاری ترکیبی از ادویه جات است که در غذاها برای ایجاد طعم و بوی مطبوع استفاده می شود. پودر کاری عمدتاً از ادویه جات تهیه می شود که عمدتاً از زردچوبه، زیره و گشنیز استفاده می شود، اما این تهیه اغلب حاوی فلفل قرمز و شنبلیله و گاهی اوقات سیر و زنجبیل است. پودر کاری هم طعم و هم کاری شبیه به غذاهای جنوب آسیا تولید می کند و اغلب طعم تند دارد.
- بیشتر بخوانید: قیمت پودر سوخاری
پودر کاری بیشتر در پخت و پز سس های کاری استفاده می شود، اما همچنین غذاهایی که نیاز به طعم مشخصی دارند، و این مخلوط را می توان خانگی یا به طور کلی در سوپرمارکت ها یا فروشگاه های مواد غذایی آسیایی در دسترس قرار داد. پودر کاری به طور کلی بسته به ترکیب ادویه به رنگ زرد، نارنجی، قرمز، خاکستری یا قهوه ای موجود است و ذرات پودر اغلب بسیار ریز هستند، اما پودر ممکن است در اندازه متفاوت باشد.
- بیشتر بخوانید: قیمت پودر زیره سبز
گفته می شود پودر کاری برای اولین بار در سال 1771 وارد جامعه اروپایی شد و اولین بار در تبلیغات یک روزنامه بریتانیایی در سال 1784 ظاهر شد. پودر کاری در طول دهه های 1800 و 1900 پس از معرفی ماشین هایی که می توانند به طور انبوه تولید کنند رایج شد. پودر کاری در دهه 1960 تا 1970 به دلیل افزایش تقاضا و عرضه غذاهای هندی محبوبیت زیادی پیدا کرد. پودر کاری معمولاً برای پختن سس کاری یا در آشپزی آسیایی استفاده می شود تا طعم و بو به غذاها بدهد. در اینجا برخی از فواید شگفت انگیز پودر کاری برای سلامتی وجود دارد که احتمالاً در مورد آنها ندانید:
پودر کاری بسیار مغذی است
- پودر کاری سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین E، ویتامین K، آهن و منگنز است که همگی برای سلامت انسان مفید هستند.
پودر کاری به هضم غذا کمک می کند
- ترکیبی از ادویه های موجود در پودر کاری می تواند آنتی اکسیدان های قوی برای شما فراهم کند.
- این مخلوط از ادویه ها می تواند به تقویت سیستم گوارش شما و بهبود سلامت روده شما کمک کند.
- با گنجاندن پودر کاری در رژیم غذایی تان باعث هضم کارآمد غذا می شود و تعداد باکتری های خوب را در روده شما افزایش می دهد.
- با حصول اطمینان از سطوح بالای باکتری در سطوح شما می توانید به بدن شما کمک کند مواد زائد را دفع کند و از ایجاد اسهال و گاز توسط میکروب ها جلوگیری کند.
- بیشتر بخوانید: قیمت پودر انجیر خشک
پودر کاری می تواند التهاب را کاهش دهد.
- پودر کاری یک غذای فوق العاده دارویی است که سرشار از ادویه های سالم است. زردچوبه ادویه ای است که به کاری خاصیت زرد آن می دهد. مطالعات نشان می دهد که ترکیب فعال زردچوبه، کورکومین، چندین ماده شیمیایی التهابی را مسدود می کند و التهاب را در سراسر بدن کاهش می دهد. زردچوبه در تسکین درد مفاصل و درمان التهاب بسیار موثر است.
پودر کاری می تواند سلامت استخوان های شما را افزایش دهد.
- کلسیم، فسفر و منیزیم همگی برای حفظ سلامت ماهیچه های استخوانی مفید هستند و در کند کردن روند تخریب بسیار مهم هستند.
- یک قاشق غذاخوری پودر کاری حاوی حدود 30 میلی گرم کلسیم است.
پودر کاری می تواند از بیماری آلزایمر جلوگیری کند.
- بر اساس تحقیقات انجام شده در دسامبر 2005، نشان می دهد که کورکومین یک عامل خوب در پیشگیری و درمان بیماری آلزایمر است.
- هند دارای میزان کمی از بیماری آلزایمر است که می تواند به مصرف زیاد کاری که حاوی کورکومین است مربوط باشد.
در خاتمه، پودر کاری نه تنها طعم برخی از غذاهای کاری مورد علاقه ما را فوق العاده می کند، بلکه بسیاری از مواد مغذی مهم را برای دستیابی به سلامتی در اختیار بدن شما قرار می دهد. پودر کاری بدن شما را با برخی از مفیدترین بیماری های طبیعت در مبارزه با مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها تامین می کند.
- بیشتر بخوانید: قیمت پودر فلفل قرمز