دانه ها و جوانه های خام یونجه منبع اسید آمینه کاناوانین هستند. بسیاری از کاناوانین در طول جوانه زنی به اسیدهای آمینه دیگر تبدیل می شود، بنابراین جوانه ها حاوی کاناوانین بسیار کمتری نسبت به دانه های جوانه نشده هستند.
جوانه زدن بذر یونجه گرمسیری یونجه فرآیند جوانه زدن بذر برای مصرف است که معمولاً فقط شامل آب و یک شیشه است. با این حال، دانه ها و جوانه ها باید به طور منظم شستشو شوند تا از تجمع محصولات موجودات پوسیدگی همراه با بوی پوسیدگی و تغییر رنگ جلوگیری شود. جوانه زدن یونجه معمولاً سه تا چهار روز طول می کشد و یک قاشق غذاخوری دانه تا سه فنجان کامل جوانه می دهد.
کاناوانین با آرژنین رقابت می کند و در نتیجه باعث سنتز پروتئین های ناکارآمد می شود. یونجه خام جوانه نخورده دارای اثرات سمی در پستانداران، از جمله انسان است، که می تواند منجر به علائم لوپوس مانند و سایر بیماری های ایمنی در افراد مستعد شود، و جوانه ها نیز این علائم را در حداقل برخی از پستانداران در هنگام تغذیه با رژیم غذایی ایجاد می کنند. 40 درصد یونجه.
جوانه خام یونجه 93 درصد آب، 2 درصد کربوهیدرات، 4 درصد پروتئین و حاوی چربی ناچیز است (جدول). جوانههای یونجه خام در یک مقدار مرجع ۱۰۰ گرمی (۳+۱/۲ اونس)، ۹۶ کیلوژول (۲۳ کیلو کالری) انرژی غذایی و ۲۹ درصد ارزش روزانه ویتامین K را تامین میکنند. آنها منبع متوسطی از ویتامین C هستند. برخی از ویتامین های گروه B، فسفر و روی.
برگهای یونجه احتمالاً برای اکثر بزرگسالان بی خطر هستند. با این حال، مصرف طولانی مدت بذر یونجه احتمالاً ناامن است. محصولات دانه یونجه ممکن است واکنش هایی شبیه به بیماری خود ایمنی به نام لوپوس اریتماتوز ایجاد کنند.
یونجه همچنین ممکن است باعث شود پوست برخی افراد نسبت به خورشید حساس شود.
همانطور که در بالا ذکر شد، یونجه خام بدون جوانه دارای اثرات سمی در پستانداران، از جمله انسان است، که می تواند منجر به علائم مشابه لوپوس و سایر بیماری های ایمنی در افراد مستعد شود.
NIH ایالات متحده اقدامات احتیاطی و هشدارهای ویژه را برای موارد زیر فرا می خواند:
بارداری یا شیردهی: استفاده از یونجه در مقادیر بیشتر از آنچه معمولاً در غذا یافت می شود، احتمالاً در دوران بارداری و شیردهی خطرناک است. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد یونجه ممکن است مانند استروژن عمل کند و این ممکن است بر بارداری تأثیر بگذارد.
بیماری های خود ایمنی: یونجه ممکن است باعث فعال تر شدن سیستم ایمنی شود و این می تواند علائم این بیماری ها را افزایش دهد.