از دیرباز تا کنون مصرف ترشک آلوچه خشک برای استخوان ها مفید بود.
یادگیری طرز تهیه ترشک آلوچه خشک به شما کمک می کنند تا شما بتوانید بهترین ترشکها را بپزید.
برخی از مطالعات مصرف آلوچه خشک را با کاهش خطر بیماری های استخوانی ناتوان کننده مانند پوکی استخوان و استئوپنی مرتبط می دانند که با تراکم استخوان پایین مشخص می شوند.
نشان داده شده است که آلوچه خشک نه تنها از از دست دادن استخوان جلوگیری می کند، بلکه ممکن است این پتانسیل را داشته باشد که از دست دادن استخوان را که قبلاً رخ داده است، معکوس کند.
هنوز مشخص نیست که چرا آلو خشک به نظر می رسد این اثرات مثبت بر سلامت استخوان دارد.
در برخی روشهای طرز تهیه ترشک انار نیز آلوچه خشک استفاده می شود و طعم بی نظیری به این ترشی می دهد.
با این حال، تصور میشود که محتوای آنتیاکسیدانها و توانایی آنها در کاهش التهاب نقش داشته باشد.
علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که مصرف آلو ممکن است سطوح هورمون های خاصی را که در تشکیل استخوان نقش دارند افزایش دهد.
آلوچه خشک همچنین حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی است که اثرات محافظتی بر استخوان دارند، از جمله ویتامین K، فسفر، منیزیم و پتاسیم.
علاوه بر آلوچه خشک، زردآلو نیز ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری را دارا می باشد.
مواد معدنی و ویتامین های ترشک زرد آلو سبب شده تا افراد به دنبال طرز تهیه ترشک زردآلو باشند و این محصول را در خانه تهیه کنند.
در حالی که همه این یافته ها مثبت هستند، بیشتر شواهد در مورد آلوچه خشک و سلامت استخوان بر اساس نتایج مطالعات حیوانی و لوله آزمایش است.
با این حال، حداقل تحقیقات انسانی انجام شده در مورد مصرف آلو و سلامت استخوان نتایج امیدوارکننده ای را به همراه داشته است.
در مقایسه با سایر میوهها، به نظر میرسد آلوچه در پیشگیری و معکوس کردن از دست دادن استخوان مؤثرترین است.
آلوچه خشک دارای خواص متعددی است که ممکن است با جلوگیری یا معکوس کردن از دست دادن استخوان به سلامت استخوان ها کمک کند، که ممکن است خطر ابتلا به بیماری هایی مانند پوکی استخوان را کاهش دهد.
طرز تهیه ترشی مخلوط زعفرانی نیز در کنار دیگر طرز تهیه ها مورد توجه قرار دارد و شما می توانید به راحتی این ترشی هارا تهیه کنید.
- منابع:
- تبلیغات: